Verzenden in de vijfde versnelling

Razendsnel verzenden, een groot aantal opties en geen ingewikkeld gedoe: allemaal voordelen van de DHL plug-in voor CCV Shop. Door de koppeling met de online verzendservice My DHL Parcel bent u zeker van een gestroomlijnd verzendproces en regelmatige updates en uitbreidingen.

Uitstekende labels

Uitstekende labels
Perfect printwerk

Het lijkt zo simpel, maar er gaan jaren doorontwikkeling achter schuil. Dankzij ons unieke systeem print u automatisch op het juiste moment het perfecte (retour)label voor elke bestelling.

Altijd inzicht
Grip op de zaak

De CCV Shop plug-in komt met handige extra’s. Via rapporten, track en trace, en slimme alerts houdt u de status van elke zending bijvoorbeeld scherp in de gaten. Is er iets niet in de haak? Dan ziet u dat direct op het dashboard.

Instellingen CCV plug-in

Laat klanten kiezen
Goed, Beter, Best

Met extra diensten als verzekerd versturen, tekenen bij ontvangst of retourlabel in de zending biedt u klanten extra gemak en zekerheid. Dat wordt gewaardeerd!

Uw DHL Parcel account
Welkom bij de familie

Om onze CCV Shop plug-in te gebruiken, heeft u een zakelijke account van DHL Parcel nodig. Aanmelden is erg eenvoudig (en gratis). Meld u aan op dhlparcel.nl, ontvang meteen uw inloggegevens en automatiseer vandaag nog uw verzendproces.

Gratis account aanmaken

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag via My DHL Parcel

Koppel de CCV Shop plug-in met twee kliks aan uw zakelijke DHL account om uw verzendproces te automatiseren en tijd te besparen bij elke bestelling.

Stap 1

Log in bij online verzendservice My DHL Parcel.

My DHL Parcel

Stap 2

Koppel de CCV Shop plug-in aan uw webwinkel via de tab Integratie in het settingsmenu (binnenkort beschikbaar).

Stap 3

Stel in My DHL Parcel uw voorkeuren en verzendopties in.

Handleiding My DHL Parcel

Als eerste op de hoogte
De CCV koppeling is bijna klaar

De CCV koppeling komt binnenkort beschikbaar in de appstore van CCV Shop. Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Laat uw gegevens hier achter en u krijgt al eerste bericht.

Laat uw gegevens achter