The sky is not the limit
Reuzensprong voor de logistiek

In 1969 zet Neil Armstrong voet op de maan. Een mijlpaal van jewelste. Een paar maanden later scheppen drie andere pioniers – Adrian Dalsey, Larry Hillblom en Robert Lynn – nóg een legendarisch moment. Ze richten de eerste internationale bezorgservice op: DHL. Een slim initiatief, dat uitgroeit tot het meest toonaangevende logistiekbedrijf ter wereld. Hoe? Door alle grenzen te tarten, tot op de dag van vandaag. Kijk maar naar onze ultieme ambitie: bezorgen op de maan. Een missie waar Neil trots op zou zijn.

Mensen verbinden, levens verbeteren

Deutsche Post DHL Group

DHL en Deutsche Post vormen het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld. Samen heten we de Deutsche Post DHL Group. Ons portfolio van logistieke oplossingen via de weg, de lucht en het spoor is ongeëvenaard. Met ‘n half miljoen medewerkers in meer dan 220 landen en regio’s, brengen we alle hoeken van de planeet moeiteloos in verbinding.

Onder de mooie geelrode vlag van DHL Parcel zijn nog twee logistieke giganten ondergebracht: een uit het zakelijk transport en een uit de particuliere markt. Samen met Van Gend & Loos en Selektvracht is DHL Parcel zonder enige twijfel dé pakket- en palletbezorgdienst van Europa.

220

Landen waarin we actief zijn

500.000

Deutsche Post DHL Group medewerkers wereldwijd

350.000

DHL medewerkers wereldwijd

6.000

DHL Parcel medewerkers in de Benelux

Strategy 2025
Delivering Excellence in a Digital World

Elke vijf jaar scherpen we onze strategie aandachtig aan. Strategie 2025 is de leidraad waar we nu mee werken: Delivering Excellence in a Digital World. Wij zetten onze schouders eronder om de logistieke sector te vernieuwen met digitalisering. Met als doel mensen bij elkaar brengen en hun levens verbeteren. Strategie 2025 is ‘powered by’ digitalisering. Zo positioneren wij ons als de logistiek dienstverlener van de wereld. Excellence. Simply delivered.

DHL GoGreen
Voor het groene doel

Onze bijdrage aan een duurzamere wereld kan maar één ding zijn: groene logistiek. Een gigantische uitdaging, daarom heeft de Deutsche Post DHL Group een ambitieus klimaatbeschermingsdoel gesteld: in 2050 is al onze logistieke uitstoot teruggebracht naar nul. Hoe dat kan? Bekijk het filmpje over het GoGreen-plan.

Voortdurend vooruit met First Choice

DHL heeft fantastische klanten over de hele wereld. Dat houden we natuurlijk graag zo. Daarom zorgen we dat wij de eerste keus zijn én blijven. Niet alleen met onze uitmuntende service, maar ook met First Choice. Een eersteklas verbeterprogramma, dat iedereen in onze organisatie helpt om vooruit te streven, elke dag weer. Het motto: ‘Everybody. Everyday. Everywhere. A little bit better.’