DHL pakket volgen
Oh, dáár is ‘ie

Hoe volg je jouw zending online? Met gemak. Dankzij track en trace weet je dag en nacht waar je DHL pakket is, en wanneer je ‘m kunt verwachten. Het enige wat je nodig hebt is het zendingsnummer. Als je ook de postcode van de ontvanger invoert, worden de verzender en ontvanger zichtbaar. Wordt het pakket bij je buur afgeleverd, dan heb je zijn adres meteen bij de hand.

Track en trace
Hij is er bijna!

Goed dat je je pakket overal kunt volgen, maar je wilt natuurlijk vooral weten wanneer het aankomt. Met track en trace zie je online het verwachte bezorgmoment zodra de bezorging in de planning staat. Is het pakket bij de buren of een DHL ServicePoint afgeleverd? Dan vind je het bezorgadres ook op de track en trace-pagina.

Onze bezorgtijden

We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, en delen elke dag op in tijdvakken. Heb je geen zendingsnummer, maar wil je toch weten hoe laat we ongeveer langskomen? Dan kun je met je postcode zien wanneer we in jouw straat zijn.

Jouw bezorgvoorkeuren

Het kan gebeuren: onze bezorger staat voor een dichte deur, en ook je buren zijn gevlogen. Dan krijg je een kaart in de bus met een nieuw bezorgmoment. Komt dit moment niet uit of laat je het pakket liever op een ander adres afleveren?

My DHL Parcel
Ziezo, zelf verzonden

Zelf iets versturen met DHL? Dat kan iedereen, al vanaf €3,95. Ook zónder printer. Online maak je in no-time een verzendlabel aan of je kunt de QR-code laten scannen, dan printen wij ‘m voor je. Geef je pakket af bij een verzendpunt in de buurt, en hop – geregeld.

Verzend je pakket

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt bezorgd?

Wat moet ik doen als mijn zending vertraagd of zoek is?

Mijn zending is bezorgd in een DHL Locker. Hoe haal ik ‘m op?