pakket versturen
Pakket tot 20 kilo? Pakken we voor je op!

Een jurkje online verkocht, boeken een tweede leven geven of je tante in Brazilië jarig? Dankzij ons wereldwijde netwerk zorgen we dat elk pakket razendsnel op de juiste plek belandt. Al vanaf €3,95. Lever je pakket af bij een DHL punt in de buurt en hou het eenvoudig in de gaten met track en trace. Bestemming bereikt? Dan ontvang je een bericht.

Online versturen
Zo simpel is het

Selecteer eerst het gewicht van je pakket. Vul vervolgens jouw gegevens in en die van de ontvanger. Zodra je hebt betaald met iDEAL of creditcard, kun je je verzendlabel uitprinten en op je zending plakken. Alleen nog even je pakket afleveren bij een DHL ServicePoint in de buurt, en klaar! Geen printer in huis? Download de QR-code, dan printen wij ‘m voor je.

Verstuur direct met My DHL Parcel

Goed om te weten over je zending

Snel online verzenden

Met onze slimme verzendtool maak je je pakket digitaal klaar voor vertrek. Makkelijk en snel, binnen én buiten Europa. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het hier.

Online versturen

Verpakkingstips

Onze bezorgers behandelen je pakket met de grootste zorg, maar je kunt zelf ook een handje helpen. Leer hoe je elk pakket goed verpakt op reis stuurt.

Bekijk de tips

Internationaal netwerk

Pakket verzenden naar het buitenland? DHL kent de wereld als geen ander. Met onze verzendservice verstuur je elke zending naar welke plek dan ook.

Wereldwijd versturen

Scherpe tarieven

Al vanaf €3,95 verstuur je een pakket binnen Nederland. En vanaf €9 gaat je zending de grens over. Bekijk al onze extra services, bezorgduur en tarieven per land.

Tarieven

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe snel bezorgt DHL mijn pakket?

Waar vind ik het dichtstbijzijnde afleverpunt?

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt bezorgd?