Je pakket snel in handen

Komt het moment dat we langskomen niet goed uit? Of heb je onze DHL bezorger gemist en een gele kaart op je deurmat gevonden? Kies dan zelf waar en wanneer je jouw pakket ontvangt. Zo weet je zeker dat je je bestelling snel in huis hebt. Zo gepiept!

Bezorging Wijzigen

Komt de geplande bezorgtijd niet uit? Of wil je je pakket toch liever ophalen bij een DHL ServicePoint? Je kunt vanaf de dag vóór bezorging het moment of de locatie wijzigen. Hoe eerder je kiest, hoe meer bezorgopties je hebt.

DHL Bezorger Gemist?

Was je niet thuis? Dan laat onze bezorger een gele kaart bij je achter. Maak een nieuwe bezorgafspraak met je bezorgcode en postcode. Kies voor een ander DHL ServicePoint, bezorging bij buren of nog een keer thuis. Wijzigen kan op de dag waarop je de kaart ontvangt.

Bekijk de bezorgopties

Haal je jouw pakket liever op bij een ander DHL ServicePoint of wil je dat we nog een keer bij je langskomen? Je geeft je bezorgvoorkeur met een paar kliks aan ons door. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Afhalen bij een DHL punt

Je pakketje oppikken wanneer het jou uitkomt? Dan zorgen we dat ‘ie klaarligt bij een DHL ServicePoint. Je kunt kiezen uit vijf DHL punten in de buurt, een winkel of een pakketautomaat. We laten het je weten zodra je pakket er ligt.

Op de mat bij je buren

Niemand woont dichterbij dan je buren. Nemen zij je pakketje graag voor je aan als jij niet thuis bent? Laat ons het huisnummer weten, dan drukt onze bezorger gewoon op een andere bel.

Plan een nieuwe thuisbezorging

We komen graag snel weer bij je langs. Met je zendingsnummer óf de bezorgcode op de gele kaart en je postcode kies je makkelijk een andere bezorgtijd of -dag. We komen ook langs op werkdagen in de avond en zaterdag overdag.

DHL bezorger-gemist-kaart

Gele kaart op je deurmat? Met de bezorgcode en je postcode zie je de vervolgstappen van jouw pakket. Of scan eenvoudig de QR-code met je telefoon. Bezorging inplannen waar en wanneer het jou uitkomt? Dat is geen probleem. Je ontvangt de bezorger-gemist-kaart ook als we het pakket bij je buurman hebben bezorgd

Maak nieuwe bezorgafspraak

Veelgestelde vragen

We helpen je graag, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op een rij.

Hoe lang wordt mijn pakket bewaard bij een DHL ServicePoint?

Wat gebeurt er als ik mijn pakket laat bezorgen bij een DHL Locker?

Wat moet ik doen als mijn zending vertraagd of zoek is?